Ray-Ban Aurinkolasit Halvalla Mistä?

Aurinkolasit

elo 14
ray ban aurinkolasit halvalla netistä

Ray-Ban aurinkolasit ovat melkoisia kestosuosikkeja, mitä tulee suomalaisten ja ihmisten maailmalla suosimiin aurinkolaseihin.

Ja hyvästä syystä, sillä niiden laatu on tasaisen varmaa, sillä on monia erilaisia mutta tyylikkäitä malleja, ja se on mm. elokuvamaailmasta noussut suuren yleisön huulille.

Jos haluat omat Ray-Banit, seuraava kysymys onkin sitten, mistä se saisi halvalla? Hinnoissa voi nimittäin olla suuria eroja, mutta aina se edullisin hinta ei ole se paras vaihtoehto.​

  • Huomioithan, että Ray-Ban on eräs eniten väärennetyistä aurinkolasimerkeistä. Tämän takia niitä kannattaakin oman turvallisuuden nimissä hankkia vain virallisilta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä. Kaikki suosittelemamme paikat ovat tälläisiä.

Edullisuus on siis hyvästä, mutta liian halpojen tuotteiden kanssa kannattaa olla epäilevä, varsinkin jos kauppa ei ole virallinen Ray-Ban jälleenmyyjä.

Mistä sitten Ray Banit halvalla?​

Se mistä löytyy milläkin hetkellä halvimmat Ray-Banit riippuu hieman siitä, mitä mallia haluat. Monesti tuntuu että tietyt mallit voivat olla hyvässä tarjouksessa toisaalla, kun taas sitten se toinen malli onkin halvin ihan muualla.

Hintojen vertailu kannattaa, mutta voimme suositella erityisesti seuraavia 3 nettikauppaa ainakin vertailun aloittamiseen. Niissä on monesti Ray-Ban tarjouksia, jonka lisäksi osa myy myös edullisia malleja Outlet myymälän puolelta.​

misterSpex

Mister Spex on mielestämme vahvimmilla tällä hetkellä, mitä tulee edullisten Ray-Ban aurinkolasien ostamiseen. Valikoimaa on paljon, ja kaikki pelaa erittäin hyvin.

Tätä kirjoittaessa tarjolla 907 eri mallia ja tuotetta.​

Lenson

Lenson tulee heti perässä tarjoten suuren valikoima Ray-Baneja ja muutamia erittäin hyviä tarjouksia. Jos haluamasi malli vain täältä tarjouksesta löytyy, et yleensä saa sitä halvemmalla mistään muualta.

Tätä kirjoittaessa 704 eri Ray-Ban aurinkolasia.​

lensway

Lenswayn valikoima on vertailun heikoin, mutta välillä sieltä löytyy kuitenkin se edullisin hinta kun omalla kohdallani kävi. Ja kannattaa myös ehdottomasti kurkata Outlet myymälä, josta näitä laseja voi välillä saada todella halvalla.

Sivusto kertoo 83 eri mallia, mutta värivaihtoehdot lasketaan saman mallin alle, toisin kuin muissa nettikaupoissa.

Omat Ray-Ban aurinkolasit löytyivät esimerkiksi edullisemmin Lenswaylta, mutta huomasin kyllä että samasta mallistakin olisi osaa väreistä saanut edullisemmin muualta kuin tuolta. Hinnoittelu onkin hieman erikoista netissä ja kaupoissa, mutta onneksi sentään on todella nopeaa katsoa monenkin nettikaupan hinnat hyvinkin nopeasti.

Jos lasit saisi käytettynä, olisi se tietenkin edullisin tapa. Ongelmana siinäkin on vaan se, että monet väärennökset ovat melko hyviä kopioita, joita on tavallisen kansalaisen aika vaikea huomata ostotilanteessa. Mutta vaikka ne näyttäisivätkin aidoilta, usein se linssi on selvästi huonompaa tekoa, ja siitä voi monesti mm. puuttua UV-suoja kokonaan. Tämän takia hyvienkin kopioiden pitoa ei voi oikein suositella. Varsinkin kun säästöä tulee maksimissaan yleensä ehkä joku 100 € (monesti vähemmän).

Jos kerralla ostaa kunnolliset aurinkolasit, niin eiköhän sen verran nyt voi sitten niihin panostaa. Hintaa ei tule paljoa, jos lasit pitää kunnossa. Ja koska Ray Baneissa on aika ajattomat muodot ja mallit, eivät ne aivan heti yleensä mene muodistakaan pois.

Muun muassa tämän takia päätin itse panostaa hieman enemmän aurinkolaseihin, ja hankin sitten kerralla ihan kunnolliset. Tarkoitus on pitää niitä sitten monen vuoden ajan.

P.S jos etsit aurinkolaseja vahvuuksilla, saa suurimman osan Ray-Ban mallistosta myös tälläisillä linsseillä. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella vielä enemmän eri kauppojen välillä, ja riippuen haluamistasi linsseistä, voi hinta on parempi muualla kuin mistä se heti vaikuttaisi lähtevän halvimmalla.​

Leave a Comment:

Leave a Comment: